ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021
Snacking: Τι «συνδυασμούς» να κάνεις το φθινόπωρο!
esp

Η φθινοπωρινή σεζόν ξεκινάει, γι’ αυτό κι εμείς λάβαμε δράση και οργανώσαμε όλες τις τάσεις του «snacking» για το επόμενο διάστημα, για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Για πολύ ενέργεια

Συνεχίζει να προτιμάται πολύ ο συνδυασμός κουλούρι Θεσσαλονίκης και φυσικός χυμός. Εμείς θα το πηγαίναμε ένα βήμα παραπέρα και θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις το κουλούρι με γαλοπούλα και κρέμα τυριού ή κουλούρι με ταχίνι, μαζί φυσικά με τον αγαπημένο σου συνδυασμό για οργανικό χυμό. Θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε «κρατήσει» για περισσότερες ώρες.

Για τους αθλητικούς

Για τους πιο αθλητικούς τύπους ή για όσους κάνουν διατροφή, η “must” επιλογή της περιόδου είναι το γιαούρτι 2% σε πολλούς θρεπτικούς συνδυασμούς, όπως μέλι, βρώμη, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και μαύρη σοκολάτα. Επίλεξε το αγαπημένο σου και συνόδευσε με ένα ζεστό μαύρο τσάι μπαχαρικών ή ένα ζεστό πράσινο τσάι βοτάνων και αποξηραμένων φρούτων.

Γιορτή γεύσεων

Αν είσαι από τους τυχερούς που δεν τους νοιάζει η «διατροφή» παρά μόνο η απόλαυση, τότε ετοιμάσου για μια γιορτή γεύσεων! Κρουασάν γεμιστά με μερέντα  ή buenno, vegan κρουασάν με γεύση μύρτιλο, τυρόπιτα κουρού σε υπέροχες γεύσεις (φέτα, λουκάνικο, ζαμπόν –κασέρι-μπέικον, ολικής με φέτα και λιαστή ντομάτα κ.α.) και φυσικά η παραδοσιακή χωριάτικη πίτα με φέτα, σπανάκι ή και γλυκιά κρέμα, είναι μόνο κάποιοι από τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με τον αγαπημένο σου καφέ.

Φυσικά συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν κι αυτή τη σεζόν οι αγαπημένες όλων, ολόφρεσκιες μπαγκέτες και bagels που ταιριάζουν με όλα και είναι η safe και σίγουρη επιλογή σου που θα σε κρατάει πάντα ικανοποιημένο!

Ελπίζουμε να σου άνοιξε η όρεξη για νέες δοκιμές! Ένα είναι σίγουρο, ότι αυτό το Φθινόπωρο έχεις κι από έναν «snacking συνδυασμό» για κάθε μέρα και για κάθε διάθεση!

SHARE: