ΙΟΥΛΙΟΣ 2021
The Summeries: Κάνε βουτιά στις δροσερές προτάσεις του The Espressonist!
esp

Το καλοκαίρι είναι στο peak του κι όπως είναι λογικό, όλοι ψάχνουμε για δροσερές αποδράσεις με την πρώτη ευκαιρία! Οι βουτιές δίνουν και παίρνουν, αλλά δυστυχώς για τους περισσότερους αυτό συμβαίνει κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Γι’ αυτό ο The Espressonist φρόντισε να έχουμε μια νότα δροσιάς και στην καθημερινότητα μας και μάλιστα με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Τι είναι λοιπόν τα Summeries; Είναι η κατηγορία των καλοκαιρινών δροσιστικών ροφημάτων του The Espressonist που θα σε ξετρελάνουν! Θα τα βρεις σε όλα τα καταστήματα και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές γεύσεις, όπως Βανίλια, Σοκολάτα και Φράουλα. Μπορείς ακόμη να απολαύσεις τα ακαταμάχητα Biscotino και Fredoccino, αλλά και υπέροχα Shakes Buenno και Lilla που σου εγγυόνται να μην τα αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι. Ενώ για τις στιγμές που θέλεις κάτι χωρίς θερμίδες και πολλή δροσιά, προτείνουμε κρύο κόκκινο και πράσινο τσάι, με φυσικά συστατικά και φυσικές γλυκαντικές ουσίες.

Η λίστα όμως δεν τελειώνει εδώ! Τα smoothies ήρθαν για να μείνουν αφού οι τρεις υπέροχες γεύσεις τους, μπανάνα, ροδάκινο και mixed Berries θα σου κλέψουν σίγουρα την καρδιά και θα σε ταξιδέψουν σε εξωτικές παραλίες, ενώ οι γρανίτες φράουλα και λεμόνι είναι η εγγυημένη λύση για σίγουρο cooling-down!

Γι’ αυτό λοιπόν μην αργείς! Ξεκίνα τις βουτιές σου στα Summeries του The Espressonist τώρα και… καλό καλοκαίρι!

SHARE: