ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020
Προτάσεις για καλοκαιρινό snacking
esp

Όταν η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι μια όαση δροσιάς που θα σε ανακουφίσει. Για εσένα που η καθημερινότητα σε κρατά μακριά από κάποια παραλία και οι ρυθμοί της μέρας είναι απαιτητικοί, σου έχουμε 4 μοναδικές προτάσεις.

Αποφεύγοντας στο κομμάτι της διατροφής, την κατανάλωση τηγανιτών και λιπαρών τροφών που αυξάνουν την θερμοκρασία του οργανισμού, προτείνουμε συχνά και μικρά σνακ καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας, που θα σου δώσουν την ενέργεια που αναζητάς.

Η μέθοδος; Απλή! Βρίσκεις το πλησιέστερο κατάστημα The Espressonist, διαλέγεις το δικό σου αγαπημένο σνακ ανάμεσα από ξεχωριστές πεντανόστιμες επιλογές και… έτοιμος!

Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά τις προτάσεις μας για ένα ποιοτικό και γρήγορο snacking που θα συνοδέψει τον πρώτο καφέ της ημέρας, το δρόμο σου για το γραφείο, το διάλειμμα του μεσημεριού ή την απογευματινή σου βόλτα παρέα με έναν φίλο.

1. Μπάρα δημητριακών (γιαούρτι, κράνμπερι και λευκή σοκολάτα)

 

2. Γιαούρτι 2% με φρεσκοψημμένους ξηρούς καρπούς (βρώμη, μέλι, φουντούκι, αμύγδαλο)

3. Σάντουιτς Χωριάτικο (μπαγκέτα ολικής με φέτα, φιλέτο ελιάς, κρέμα τυριού, φλοίδες αγγουράκι, baby ρόκα, φρέσκια ρίγανη, ντομάτα)

4. Soft Cookie Σοκολάτας 

Τα παραπάνω γεύματα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα τους σε θρεπτικά συστατικά και ποιοτικά υλικά, δεν αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος αλλά μας κρατούν «δροσερούς» τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το μόνο που μένει; Να δοκιμάσεις… και τότε σίγουρα θα μας θυμηθείς. 😉

Αν θέλεις να δεις όλες τις επιλογές, μπες μέσα στο μενού μας!

SHARE: