ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019
Η πιο υγιεινή και γλυκιά πρωινή συνήθεια!
esp

Το πρώτο πράγμα που πιθανώς θα σκεφτούν οι περισσότεροι το πρωί μόλις ξυπνήσουν είναι “καφέεεεε”. Και όχι αδικαιολόγητα καθώς είναι απαραίτητος για να boostάρεις το μυαλό. Αυτό όμως που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά στο πρωινό σου ξύπνημα είναι ένα πρωινό που θα γεμίσει τον οργανισμό σου με όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να ξεκινήσει να λειτουργεί δυναμικά δίνοντάς σου την απαραίτητη ενέργεια.

Οι επιλογές είναι πολλές και αναλόγως φυσικά με τις γευστικές προτιμήσεις του καθενός. Για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις τις προτάσεις μας με βάση το γιαούρτι 2%. Σ’ αυτή την κατηγορία, λοιπόν, σου προτείνουμε γιαούρτι με βρώμη, μέλι, φουντούκι και αμύγδαλο· απαραίτητα συστατικά για τον οργανισμό καθώς οι ξηροί καρποί μειώνουν την κακή χοληστερίνη και αυξάνουν την καλή, ενώ προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία και φυσικά κάνουν κάθε κουταλιά μια τραγανή απόλαυση. Η δεύτερη επιλογή είναι γιαούρτι με βρώμη, μέλι και αποξηραμένα φρούτα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην άμυνα του οργανισμού καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, όπως η E και η C, αλλά και σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, το σελήνιο και το κάλιο.

Το πρωινό σου σε περιμένει σ’ ένα κατάστημα The Espressonist όπου θα βρεις τις επιλογές που αναζητάς και… φυσικά πακέτο με τον αγαπημένο σου καφέ!

SHARE: