ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019
5+1 σνακ για να συνοδεύσεις τον καφέ σου!
esp

Πες μας τι καφέ πίνεις να σου πούμε τι σνακ να «χτυπήσεις»! Εκτός αν βέβαια ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που προτιμούν τον καφέ τους σκέτο σε όλα…

Ας το πάρουμε από την αρχή όμως, τότε που για πρώτη φορά βούτηξες ένα μπισκοτάκι στον καφέ των γονιών σου και γούρλωσες τα μάτια από απόλαυση. Αποστολή μας, λοιπόν, είναι να σου δώσουμε όλες εκείνες τις επιλογές που θα σε ταξιδεύουν κάθε φορά με κάθε μπουκιά στην πιο γλυκιά ανάμνηση. Δεν μπορεί σίγουρα θα θυμάσαι αυτή τη γεύση. Ιδιαίτερα αν είσαι fan της σοκολάτας τότε δεν θα σε απογοητεύσουμε.

Μπορείς να επιλέξεις ένα αφράτο muffin με γέμιση λευκής σοκολάτας, με γέμιση bitter σοκολάτας και μπανάνα ή με γέμιση σοκολάτα-φουντούκι για να δώσει μια crunchy αίσθηση. Το συγκεκριμένο σνακ, αν και ταιριάζει με κάθε καφέ, προτείνουμε να το συνοδεύσεις με ένα ζεστό cappuccino ή ένα espresso lungo καθώς θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την γεύση του. Αν πάλι, προτιμάς μια μπάρα δημητριακών ή κορμού τότε προτείνουμε έναν κλασικό ελληνικό καφέ ή φίλτρου.

Τέλος, αν δηλώνεις λάτρης του φρεσκοψημένου κρουασάν με γέμιση σοκολάτας ή bueno που να ξεχειλίζει τότε προτείνουμε να το συνοδεύσεις με τον αγαπημένο σου freddo cappuccino ή espresso και με όσο το δυνατόν λιγότερη ζάχαρη για να μην πάρεις υπερβολική δόση… γλύκας!

SHARE: