ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019
Το νέο ξε-κίνημα καλού καφέ στην Θεσσαλονίκη!
esp

Ο καφές μέχρι και πριν λίγα χρόνια είχε μια σταθερή εικόνα και γεύση και οι απαιτήσεις των καταναλωτών δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες. Ήθελαν απλώς να απολαύσουν  τον καφέ τους· ελληνικό, φραπέ ή espresso. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και όλοι όσοι απολαμβάνουν την καθημερινή τους συνήθεια είναι σε θέση να γνωρίζουν και να ξεχωρίζουν τον καλό καφέ.

Εδώ, λοιπόν, έρχεται η νέα αλυσίδα καφέ «The Εspressonist Coffee Company» η οποία ξεκίνησε να καλομαθαίνει τους κατοίκους της Ξάνθης το 2011 και μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε, αναπτύχθηκε και αγαπήθηκε από πολλές πόλεις στην Β. Ελλάδα για να φτάσει και στην Θεσσαλονίκη με 3 καταστήματα επιπλέον!

Ποιο είναι όμως αυτό που κάνει την «The Εspressonist Coffee Company» να ξεχωρίζει;

Σταθερή ποιότητα, ομαδικότητα και συνέπεια. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες που αποτελούν τη βάση για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, παραμένοντας πάντα πιστή στο όραμά της: να απολαμβάνουν οι πελάτες μόνο την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό και επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια -σε δικό τους εκπαιδευτήριο- με στόχο την ολοένα και αρτιότερη παρασκευή του καφέ αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

The Εspressonist Coffee Company

  • Οδός: Δελφών 138, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο παραγγελιών: 2310 848480
  • Οδός: Παπαναστασίου 50-52, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο παραγγελιών: 2314 000400
  • Οδός: Μ. Αλεξάνδρου 126, Εύοσμος, Τηλέφωνο παραγγελιών: 231 070 3111
SHARE: