ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019
Ανακαλύψτε το νέο μενού «Espressonist»
esp

Ολόφρεσκες και μοναδικές γεύσεις σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις μέσα από τον ανανεωμένο κατάλογο των καταστημάτων The Espressonist Coffee Company.

Μένοντας προσηλωμένοι στο να «πλημμυρίζουμε» κάθε στιγμή της μέρας σας με την εξαίσια μυρωδιά του απόλυτου καφέ, φτιαγμένου από αποκλειστικά χαρμάνια βασισμένα στην εμπειρία και τη γνώση, τώρα ερχόμαστε να προσθέσουμε… grande απόλαυση μέσα από μεγαλύτερες συσκευασίες espresso και cappuccino. To μενού των ροφημάτων μας πλέον πλαισιώνεται κι από άλλους αγαπημένους καφέδες όπως mochaccino και americano, ζεστές και κρύες σοκολάτες με πλούσια γεύση λευκής ή διπλής σοκολάτας και βιενουά, καθώς και ζεστά και κρύα τσάι σε ποικιλία γεύσεων.

Από το νέο κατάλογο μάλιστα ξεχωρίζει και η ανανεωμένη κατηγορία των σνακ και ειδικότερα η μπάρα κορμού και τα λαχταριστά muffins σε τρεις υπέροχες γεύσεις: λευκή σοκολάτα, σοκολάτα-φουντούκι και σοκολάτα υγείας! Για ένα ελαφρύ μεσημεριανό, νέα σάντουιτς φτιαγμένα από διαλεχτά υλικά και σε μοναδικό συνδυασμό γεύσεων μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο σε μία ποικιλία από φρεσκοψημένα ψωμάκια.

Και όλα αυτά, φυσικά, τα καταστήματα The Espressonist Coffee Company τα φέρνουν και στο χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένειά μας συνεχώς μεγαλώνει και ήδη καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε σε πολλαπλά σημεία της Βόρειας Ελλάδας, όπως Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ορεστιάδα και Χρυσούπολη Καβάλας, ενώ σύντομα αναμένεται και το νέο μέλος της αλυσίδας στο κέντρο της Καβάλας!

Μπορείτε να δείτε τον χάρτη των καταστημάτων The Espressonist Coffee Company πατώντας εδώ ή να δείτε το μενού εδώ.

SHARE: