ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019
Απολαύστε τέλειο καφέ όπου κι αν βρίσκεστε!
esp

Μια υπέροχη εμπειρία καφέ σας περιμένει να την ανακαλύψετε με ένα μόλις τηλεφώνημα σε ένα από τα καταστήματά μας! Οι λάτρεις του καλού καφέ βρίσκουν πλέον το αγαπημένο τους στέκι, καθώς η εταιρία μας φημίζεται για το εξαιρετικό χαρμάνι του.

Ο καφές μας φημίζεται για το βελούδινο αφρόγαλα του ζεστού ή κρύου cappuccino, καθώς και για την υπέροχη γεύση του, αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που γίνεται με μεράκι, προσήλωση και γνώση από την έμπειρη ομάδα των δοκιμαστών μας.

Απολαύστε τον όπου κι αν βρίσκεστε, στο meeting του γραφείου ή στο χώρο του σπιτιού σας με ένα απλό τηλεφώνημα. Οι ταχύτατοι barista μας είναι πάντα έτοιμοι να σας τον ετοιμάσουν και να σας τον στείλουν άμεσα στην πόρτα σας.

Ο κατάλογός μας όμως δεν σταματάει μόνο στον καφέ. Μία ποικιλία από θρεπτικά σνακ όπως μπάρες με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, muffins με γέμιση λαχταριστής σοκολάτας και κρουασάν βουτύρου με μερέντα και bueno σας προσφέρουν επίσης ένα γευστικό break μέσα στην ημέρα.

Αν ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, επιλέξτε δροσερά γιαούρτια με φρέσκα υλικά και μοναδικούς χυμούς – βόμβες βιταμινών – με φρούτα και λαχανικά. Και αν βρίσκεστε στο γραφείο κι επιθυμείτε ένα ελαφρύ μεσημεριανό, μία σειρά από μπαγκέτες με τα πιο αγνά υλικά, θα ικανοποιήσουν την πείνα σας με τον καλύτερο τρόπο! Σας τα φέρνουμε όλα στο χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά. Σας προτείνουμε ακόμη λαχταριστούς οργανικούς χυμούς φτιαγμένους από φρέσκα φρούτα εποχής και σε όποιον συνδυασμό προτιμάτε.

Η εταιρία μας ξεκίνησε από μία ομάδα ανθρώπων με κοινή αγάπη και πάθος για την τέχνη του καφέ και σύντομα «κέρδισε» ακόμη και τους πιο απαιτητικούς του καφέ. Έχοντας βαθιά γνώση για την παραγωγή του ποιοτικά ανώτερου καφέ, την οποία και αποκτούμε μέσα από συνεχή και άρτια εκπαίδευση, φροντίζουμε ώστε ο καθημερινός σας καφές να μετατραπεί στην απολαυστικότερη στιγμή της ημέρας!

SHARE: