Ο ΚΑΦΕΣ
ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΦΕ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ

Έχεις αναρωτηθεί τι κρύβεται μέσα σε ένα ποτήρι καφέ; Πώς μερικοί κόκκοι μπορούν να δημιουργήσουν το πιο διάσημο ρόφημα στον κόσμο;

Για εμάς ο καφές δεν είναι απλά μερικοί κόκκοι. Απαιτεί μια διαδικασία που γίνεται με μεράκι, προσήλωση και γνώση. Μόνο έτσι μπορούμε να σας δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για αυτό το λόγο θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα χαρμάνι που ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας. Η έμπειρη ομάδα των δοκιμαστών μας έχει επιλέξει ένα εξαιρετικό μείγμα καφέ που προέρχεται από διαφορετικές ποικιλίες. Οι συγκεκριμένες ποικιλίες έχουν ψηθεί ξεχωριστά και αναμειγνύονται στη συνέχεια.

Ποικιλίες

– Βραζιλία – Natural Arabica
– Ουγκάντα ​​- Natural Arabica
– Ινδία – Washed Robusta
– Βιετνάμ – Natural Robusta

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΕΚΛΕΚΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ESPRESSO

Τελικά τι χρειάζεται για τη δημιουργία ενός καλού καφέ; Σίγουρα απαιτούνται γνώσεις, εμπειρία και η χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών καθώς είναι μια πολύπλοκη διαδικασία.

Η παραγωγική διαδικασία του καφέ που φέρνει την υπογραφή του The Espressonist Coffee Company ξεκινά από την Ιταλία. Η πρώτη φάση είναι ο “σχεδιασμός” του μείγματος, το οποίο γίνεται αποκλειστικά από εμάς. Μετά ακολουθεί η αναγνώριση των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει το μείγμα και γίνεται η επιλογή των πρώτων υλών.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΣ

Το επόμενο στάδιο, για ένα επιτυχημένο χαρμάνι, είναι η μέθοδος ψησίματος. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας γενιάς που επιτρέπουν στη βελτιστοποίηση του ψησίματος. Από τον έλεγχο της θερμοκρασίας μέχρι τον αριθμό των κόκκων καφέ που ψήνονται, όλα συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό χαρμάνι.

Όταν έχουμε το τελικό προϊόν στα χέρια μας είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμά του θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις τους καφέ!