ΙΣΤΟΡΙΑ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ESPRESSONIST

Η ιστορία του The Espressonist Coffee Company ξεκινάει από τον Δεκέμβριο του 2011 και είναι από τις ιστορίες που ακούς στις παρέες. Δυο φίλοι που έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τον καφέ, αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα spot όπου θα παρέχουν τον πιο ποιοτικό καφέ. Κάπως έτσι λοιπόν, ξεκινούν το νέο τους εγχείρημα και μέχρι σήμερα προσφέρουν καθημερινά, σε πολλά μέρη της Ελλάδας, το πιο εκλεκτό χαρμάνι καφέ σε όλους τους λάτρεις του μικρού αυτού κόκκου.

Η απόλαυση όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς συνδυάζουν τον μοναδικό αυτόν καφέ με πεντανόστιμα κρύα sandwiches, λαχταριστά γλυκά εδέσματα και ολόφρεσκους, φυσικούς, οργανικούς χυμούς.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Το The Espressonist είναι κάτι παραπάνω από ένα μέρος όπου απολαμβάνεις ποιοτικό καφέ. Είναι μια κυψέλη ιδεών και καινοτομίας, ένα στέκι όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει τα προϊόντα του καταλόγου ξέροντας πως έχουν φτιαχτεί από εκλεκτά υλικά, αγάπη και γνώση. Για να το επιτύχουμε αυτό παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας. Ποιές είναι αυτές;

  • Σταθερή ποιότητα: Θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το καλύτερο, γι’αυτό φροντίζουμε να το έχουν! Αυτό γίνεται χάρη στην επιλογή των εξαιρετικών πρώτων υλών, τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και τον σύγχρονο εξοπλισμό.
  • Ομαδικότητα: Πιστεύουμε πως η ομαδικότητα αποτελεί τη βάση της επιτυχίας και της ομαλής λειτουργίας των καταστημάτων The Espressonist.
  • Συνέπεια στις υποσχέσεις μας: Από την πρώτη μέρα λειτουργίας έχουμε παραμείνει πιστοί στην ποιότητά μας, στους γρήγορους χρόνους εξυπηρέτησης αλλά και στον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από τους ανθρώπους και την επιμονή μας στην ποιότητα.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της εστίασης, εξακολουθούμε να σερβίρουμε προϊόντα από διαλεχτές πρώτες ύλες και συνεχίζουμε με μεράκι να προσφέρουμε εκλεκτό καφέ. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Επιδιώκουμε την συνεχή ανέλιξή μας στον τομέα της εστίασης, για αυτό επενδύουμε χρόνο παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις, εκπαιδεύοντας το προσωπικό μας και ικανοποιώντας τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται καθημερινά.